Reclamă

Cei trei frați dispăruți din județul Hunedoara sunt în siguranță și nu se află în România, fiind împreună cu tatăl lor. Informația a fost confirmată de polițiști în urma unei discuții avute cu tatăl copiilor, cel care a și semnalat dispariția inițial. Poliția din Hunedoara, împreună cu alte autorități competente, continuă ancheta pentru a stabili locația exactă a celor trei copii și a tatălui lor.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara a declarat: „Polițistii continuă cercetările în vederea identificării acestora. În cursul nopții trecute, polițiștii au reintrat în contact cu tatăl copiilor și au fost obținute informații cu privire la faptul că cei trei copii s-ar afla alături de tatăl lor.”

Cazul a început atunci când luni seara la numărul de urgență 112 a fost raportată dispariția celor trei frați, cu vârste de 11, 9 și 7 ani, supravegheați de o bonă, din localitatea Simeria. Mobilizarea autorităților a fost imediată, iar cercetările s-au intensificat pe parcursul zilei de marți, când un clip video cu cei trei frați adresându-se mamei lor a devenit viral. În videoclip, copii susțineau că sunt bine, dar nu doresc să meargă la mama lor, preferând să ajungă la tatăl lor.

Până în prezent, IPJ Hunedoara nu exclude nicio ipoteză și tratează cazul cu prioritate maximă. Imaginile video sunt analizate pentru a-i ajuta în stabilirea locației exacte a copiilor. „Continuăm cercetările pentru a identifica elementele care să ne ajute în găsirea copiilor și audiem persoane care au informații relevante despre acest caz”, au mai precizat reprezentanții poliției.

Update-urile acestui caz vor continua pe măsură ce noi informații devin disponibile. Colaborarea dintre autorități și publicul larg este esențială pentru soluționarea acestor dispariții.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro