Reclamă

„Îngerii” de la Victoria’s Secret s-au reîntors pe podium pentru prezentarea de modă a companiei de lenjerie intimă, după o pauză de șase ani. Invitată să participe la eveniment, au fost Gigi Hadid, Tyra Banks, Candice Swanepoel și altele, alături de modele transgender, marca demonstrându-și angajamentul față de diversitate și incluziune, după controversa ce a întrerupt spectacolul în anii anteriori.

Pe lângă defilările modelelor, evenimentul a inclus și prestații muzicale susținute de starul K-pop Lisa, cântăreața sud-africană Tyla și legenda pop Cher, toate acestea fiind componente ale unui format reînnoit, difuzat în direct pe platformele de socializare și pe servicii de streaming precum Amazon Prime Video și YouTube.

În premieră, spectacolul a promovat o linie de performeri exclusiv feminină, având 50 de modele din 25 de țări care au reprezentat o varietate de vârste, dimensiuni corporale și origini. Modelul brazilian Valentina Sampaio a fost una dintre noile fețe care au prezentat colecția, aceasta fiind prima defilare a ei pe podiumul Victoria’s Secret.

Cu toate acestea, spectatorii nu au întâmpinat evenimentul cu entuziasm unanim. Critici severe au fost exprimate pe rețelele sociale, cu utilizatori care au acuzat brandul de un spectacol lipsit de strălucirea care a consacrat Victoria’s Secret în trecut. Mai multe persoane și-au exprimat dezamăgirea față de alegerea modelelor și producția generală, susținând că lipsa entuziasmului și sunetele false de aplauze au redus din autenticitatea showului.

Victoria’s Secret și-a declarat, anterior, intenția de a reflecta mai bine realitățile de astăzi și de a reprezenta „toate femeile” prin noua sa abordare. Producătorul executiv Janie Schaffer a menționat într-o transmisiune live că brandul și-a ales participantele pentru „încrederea și curajul lor”. Cu toate astea, critici pe rețele sociale au subliniat că, deși brandul încearcă să se reinventeze, impactul dorit nu a fost atins pentru toată lumea.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro