Reclamă

Selecționerul Mircea Lucescu a declarat, marți seară, după meciul cu Lituania, scor 2-1, că s-a temut de acest joc și îi felicită pe tricolori pentru capacitatea de a se dărui în teren. Naționala României a obținut astfel cea de-a patra victorie consecutivă în grupa C2 din Liga Națiunilor.

„Un meci dificil, un joc în care am plecat cu un handicap care ne-a făcut să fim mai precauți. Cred că penaltiul… nu știu dacă a fost valabil. Dar după aceea echipa a jucat bine. De data asta într-o confruntare fizică cu Lituania am reușit să câștigăm duelurile la mijlocul terenului. Am avut câteva ezitări, câteva greșeli, poate presiunea a făcut să luăm unele decizii greșite. Drăguș a făcut o partidă excelentă. Ultimele meciuri le jucăm ca să câștigăm, avem această obligație. Cred că băieții, dacă vor continua pe același drum, încrederea în potențialul lor va fi imensă”, a declarat Lucescu la Digi Sport.

La Antena 1, selecționerul a adăugat că i-a felicitat pe jucători pentru evoluția lor: „I-am felicitat pe băieți. Un meci în care și din cauza terenului s-a dus mai mult pe aspectul fizic. Am făcut un meci bun, tactic am jucat pentru a câștiga. Felicit băieții pentru capacitatea lor de a se dărui în joc. Trei puncte foarte importante. Urmează celelalte două jocuri în care vrem să jucăm la același nivel și să obținem victorii. Sper ca în continuare să fim la fel. M-am temut de acest meci. Sunt foarte mulțumit și sunt convins că băieții vor continua pe aceeași linie”.

Naționala României a învins selecționata Lituaniei, în etapa a patra a grupei C2 a Ligii Națiunilor, și rămâne lider în grupă. Pentru echipa pregătită de Mircea Lucescu, victoria cu Lituania reprezintă al patrulea succes în patru meciuri disputate în actuala ediție a competiției.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro