Reclamă

Kelemen Hunor, liderul UDMR, a declarat marți, la Digi24, că nu poate estima cine va intra în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Hunor a subliniat că răspunsurile la aceste întrebări vor fi mai clare după 2 decembrie. În ciuda insistențelor, Hunor nu a oferit detalii clare despre preferința sa de vot, afirmând: „Haideți să vedem cine intră în turul doi. Habar n-am”.

Discuția s-a îndreptat și către Mircea Geoană, despre care președintele UDMR a afirmat că este „un diplomat bun” și că are șanse să ajungă în turul doi, deși nu se consideră că acesta ar fi un candidat independent. „Cam atâta pot să vă spun despre Mircea Geoană astăzi”, a adăugat Hunor, menționând că situația s-ar putea schimba până la finalul lunii noiembrie.

Kelemen Hunor a dat de înțeles că Nicolae Ciucă, „pe fotografia de azi”, nu ar avea șanse să intre în turul doi. În legătură cu Marcel Ciolacu, liderul UDMR a spus că rezultatul victoriei acestuia depinde de cine va fi contracandidatul său în al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

În discuție a mai fost inclusă și posibilitatea ca George Simion să fie unul dintre finaliști, conform unui sondaj comandat de USR, dar Hunor a precizat că „nu este exclus, dar eu n-aș paria astăzi nici pe această variantă”.

Kelemen Hunor a concluzionat că există o incertitudine cu privire la candidații din turul doi și că prezența unor figuri precum Lasconi, Geoană sau Ciucă ar putea influența rezultatul final. „Astăzi sunt cei patru de unde se va alege probabil cine va intra în turul doi, dar s-ar putea să fie o schimbare majoră”, a conchis liderul UDMR.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro