Reclamă

Trei frați din satul Sântandrei, județul Hunedoara, care au fost dați în urmărire națională după ce bona i-a pierdut, au fost văzuți într-un material video publicat pe YouTube. În videoclipul distribuit marți, 15 octombrie, sora cea mare a transmis că ‘oamenii’ cu care se află în prezent ‘i-au tratat bine’ și a adresat un mesaj părinților săi.

Marțian Raisa Antonia, de 7 ani, Marțian Antonio Adrian, de 9 ani, și Marțian Rania Adriana, de 11 ani, sunt încă căutați de autorități. În videoclipul respectiv, frații au declarat că se vor întoarce acasă, dar doar dacă vor fi sub tutela tatălui lor, Adrian Marțian, un cunoscut afacerist din Cluj. Părinții lor se află în plin conflict pentru obținerea custodiei copiilor.

Sora cea mare, de 11 ani, a fost singura care a vorbit în materialul filmat: „Roxana, degeaba ai pus pe oamenii ăștia să ne ieie să ne ducă la tine. Noi nu vrem la tine. Oamenii ăștia au anunțat că ne duce la tati, dar de fapt la tine au vrut să ne ducă. Suntem bine, oamenii ăștia ne-au tratat bine, noi nu vrem la tine. Nu te iubim și nu ne simțim în siguranță la tine. Noi vrem cu tati să fim toți trei”, a spus copilul, exprimând dorința de a fi cu tatăl lor.

La finalul videoclipului, cei trei frați au spus împreună „Noi îl iubim pe tati” și au menționat că persoanele cu care sunt acum îl vor contacta pe tatăl lor pentru a-i duce la el.

Poliția a emis luni, 14 octombrie, un comunicat de presă în care se precizează că sesizarea dispariției copiilor a fost făcută de tatăl lor. „La data de 14 octombrie 2024, în jurul orei 17.00, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată telefonic de un bărbat din satul Sântandrei, cu privire la faptul că astăzi, în jurul orei 16:00, bona celor trei copii ai săi l-a anunțat că aceștia nu se mai află la domiciliu”, se arată în comunicat.


Reclamă

Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro