Reclamă

O persoană a murit și alte 16 au fost rănite în urma mai multor bombardamente lansate de Rusia în orașul Mykolaiv din sudul Ucrainei, potrivit serviciilor de urgență ucrainene. „O femeie a fost ucisă și 16 persoane au fost rănite în urma unui atac cu rachete”, au declarat servicile de urgență pe rețelele sociale.

Zona lovită este un cartier rezidențial unde au izbucnit incendii, acestea întinzându-se pe o suprafață de 1.400 de metri pătrați. „Incendiile sunt sub control”, au adăugat sursele. Imagini ale serviciilor de urgență arată clădiri în flăcări și pompieri lucrând pentru a stinge focul în timpul nopții.

Mykolaiv, oraș situat la aproximativ 50 de kilometri de fluviul Nipru, a fost până acum relativ ferit de atacurile violente ale forțelor Moscovei, linia frontului aflându-se în apropierea acestuia. Fluviul Nipru constituie linia frontului între armatele ucraineană și rusă în această regiune.

Serviciile de urgență au fost rapid mobilizate, reușind să limiteze pericolul pentru locuitorii din zonă. Deși incendiile sunt sub control, locuitorii rămân în alertă, angajații serviciilor de urgență continuând să lucreze intens pentru menținerea siguranței și stabilității în cartierul afectat.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro