Reclamă

Lituania și România se confruntă astăzi, la ora 21:45, într-un meci din etapa a patra a Ligii Națiunilor. Formația României, condusă de Mircea Lucescu, a obținut trei victorii consecutive în grupă, având în prezent nouă puncte și ocupând primul loc în grupa 2C. În partida tur, România a câștigat cu 3-1 în fața Lituaniei, care se află pe ultima poziție a clasamentului, fără niciun punct.

Casele de pariuri favorizează o nouă victorie a României, cota fiind de aproximativ 1,55, în timp ce un rezultat de egalitate este cotat la 4,00, iar o victorie a Lituaniei la 6,5. Echipa României include jucători precum Târnovanu, Rațiu și Stanciu în formula de start, iar pe banca de rezerve se află Niță, Moldovan și Mihăilă, printre alții. De partea cealaltă, Lituania va începe cu Gertmonas, Sirvys și Lesickas în teren, având la dispoziție rezerve precum Mikelionis și Bertasius.

Selecționerul României, Mircea Lucescu, a menționat că a remarcat un jucător promițător din tabăra adversă, Gvidas Gineitis de la Torino, despre care a spus că „este un jucător de mare perspectivă și cred că va ajunge la o echipă superioară”. La rândul său, selecționerul Lituaniei, Edgaras Jankauskas, a afirmat că România dispune de „jucători de top” ca Stanciu, Mihăilă și Drăgușin și că echipa română joacă foarte bine, având o stabilitate mare și o formulă de start constantă.

România își continuă parcursul în grupă cu alte două meciuri, programate luna viitoare, pe teren propriu, împotriva Kosovo și Cipru. Programul include ulterior partide de retur împotriva Lituaniei și Kosovo, ambele programate în luna noiembrie. În acest moment, România conduce clasamentul, urmată de Kosovo cu șase puncte, Cipru cu trei puncte și Lituania, care nu a acumulat niciun punct.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro