Reclamă

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidențiale, a declarat pe rețelele sociale că Fox News „și-a pierdut calea” după ce televiziunea a anunțat că o va invita pe Kamala Harris pentru un interviu. Trump a susținut că rețeaua conservatoare „a devenit slabă și moale cu democrații”, conform informațiilor preluate de la Politico.

Trump a acuzat că Bret Baier, prezentatorul Fox News care o va intervieva miercuri pe Kamala Harris, este „prea moale cu stânga”. Într-o altă postare, el a afirmat că purtătorul de cuvânt al lui Harris, Ian Sams, „deține practic [Fox]” și a atacat mai multe personalități Fox News, inclusiv pe Neil Cavuto.

„Mincinoasa Kamala Harris l-a ales cu înțelepciune pe Bret Baier, de la FoxNews, pentru a face un interviu atât de necesar, deoarece este considerat a fi corect și echilibrat, deși adesea foarte moale cu cei de stânga”, a scris Trump pe rețelele sociale. El a adăugat că preferă ca Harris să fie intervievată de „un jurnalist mai dur”.

De asemenea, în postările sale, Trump a criticat decizia Fox și a menționat că prezentatorii Cavuto, Eric Shawn și Arthel Neville sunt factori contribuitori la derapajul postului lui de televiziune. „Cât timp petrece Ian Sams, consilierul principal al mincinoasei Kamala Harris, pe FoxNews? De asemenea, el l-a numit pe Sams „un tip sub medie.”

În ciuda acestor atacuri, Trump continuă aparițiile la Fox News. Deși a sugerat că ar putea renunța să mai apară pe acest post de televiziune, conform propriilor afirmații, el își menține un program activ pe canal. De exemplu, luna trecută a fost intervievat la emisiunea Fox & Friends, și urmează să participe săptămâna aceasta la o adunare găzduită de Fox News, destinată unui public exclusiv feminin.


Reclamă

Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro