Reclamă

Trei copii din satul Sântandrei, județul Hunedoara, au fost dați în urmărire națională după ce au dispărut din locuința lor. Femeia care avea rolul de bonă a raportat dispariția copiilor, iar tatăl lor a sesizat poliția în aceeași zi, pe 14 octombrie, în jurul orei 17:00.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, „Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării minorilor, care au fost dați în urmărire națională”. Cu toate acestea, autoritățile nu au informații despre cum erau îmbrăcați copiii în momentul dispariției.

Poliția face un apel către oricine are informații despre locația copiilor sau care i-ar fi văzut, să contacteze de urgență numărul unic 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.

Continuă căutările pentru cei trei minori și se așteaptă ca membri ai comunității să ofere orice ajutor posibil pentru găsirea acestora în siguranță.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro