Reclamă

Un bărbat de 42 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a agresat un alt bărbat, de 57 de ani, utilizând un briceag, într-un conflict izbucnit pe o stradă din București din cauza unui loc de parcare. Incidentul a avut loc în sectorul 2 al capitalei, în seara zilei de 9 octombrie 2024, în jurul orelor 21:45.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a pus în mișcare acțiunea penală împotriva agresorului, care este acum cercetat pentru tentativă de omor. Procurorii au detaliat într-un comunicat că „inculpatul a agresat-o fizic pe persoana vătămată, lovind-o în mod repetat cu un obiect tăietor-înțepător (briceag) în zona capului și a antebrațului stâng și cu pumnii și picioarele în zona pieptului și a feței”. În urma atacului, victima a suferit leziuni grave, inclusiv o plagă tăiată parieto-occipitală de aproximativ 10 cm și o plagă tăiată pe o treime din antebrațul stâng de aproximativ 8 cm, precum și un traumatism cranio-cerebral minor.

După reținerea inițială de 24 de ore, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București a decis arestarea preventivă a suspectului pentru 30 de zile. Autoritățile continuă cercetările prin intermediul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro