Reclamă

O alertă a fost declanșată în centrul Timișoarei după ce un apel la 112 a raportat prezența unui colet suspect pe strada Paul Chinezu. Artera a fost închisă complet pentru a permite cercetările amănunțite, cu un echipaj de pirotehniști lucrând la fața locului pentru verificări.

Incidentul a fost observat de un trecător care a descoperit o valiză metalică pe strada centrală și a alertat autoritățile. „La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe strada Paul Chinezu din Timișoara este amplasat un colet suspect, respectiv o servietă metalică. La fața locului s-au deplasat echipajul de pirotehniști din cadrul SAS Timiș pentru efectuarea verificărilor specifice”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

În completarea echipajelor de polițiști și jandarmi, Brigada Antitero este prezentă la fața locului pentru a contribui la investigațiile asupra acestui colet suspect. Traficul auto și pietonal rămâne complet restricționat pe strada Paul Chinezu până la finalizarea verificărilor.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro