Reclamă

O femeie de 67 de ani și nepoata ei de 6 ani au fost date dispărute în București, după ce au părăsit domiciliul din Sectorul 4 al Capitalei și nu au mai revenit. Poliția Capitalei a început căutările la nivel național pentru a le găsi pe cele două persoane, potrivit unui comunicat oficial transmis duminică seara.

Dispariția a fost raportată în data de 13 octombrie 2024. Femeia dispărută se numește Lidiya Kovalenko și are 67 de ani. Descrierea oferită de autorități include următoarele semnalmente: păr grizonant și scurt. Nepoata sa, Aleksandra Tobiassen, are 6 ani, ten deschis, ochi căprui și păr șaten scurt. La momentul dispariției, minora purta o geacă roz.

Poliția Capitalei a informat că a demarat imediat procedurile pentru localizarea celor două persoane, iar acestea au fost date în urmărire la nivel național. Comunicatul oficial solicită sprijinul publicului, recomandând ca toți cei care le-au văzut sau dețin informații relevante să contacteze Poliția Capitalei prin apelarea numărului unic de urgență 112.

Persoanele care au informații despre cazul dispărutelor sunt încurajate să ofere orice detalii care ar putea ajuta la rezolvarea cazului într-un timp cât mai scurt, asigurând astfel siguranța celor dispăruți și sprijin familiei lor.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro