Reclamă

Președintele american Joe Biden va merge vineri, 18 octombrie, în vizită în Germania, după ce a fost nevoit să-și anuleze călătoria săptămâna trecută din cauza uraganului Milton, care a afectat Statele Unite, au declarat duminică surse guvernamentale germane pentru Reuters, citate de News.ro.

Potrivit revistei Spiegel, data pentru vizita președintelui american a fost deja stabilită, iar pregătirile pentru întâlniri sunt foarte avansate. Vizita lui Joe Biden nu va avea caracterul unei vizite oficiale de stat, ci va fi concentrată pe participarea la lucrările comune ce se desfășoară în această perioadă.

Printre subiectele discutate vor fi conflictele din Ucraina și Orientul Mijlociu, întâlniri oficiale fiind planificate cu cancelarul Olaf Scholz și președintele Frank-Walter Steinmeier.

Anularea planificată a vizitei săptămâna trecută din partea Casei Albe a dus, de asemenea, la suspendarea unei întâlniri extinse a așa-numitului grup Ramstein, compus din donatorii de arme pentru Ucraina, care ar fi trebuit să fie parte din programul lui Biden în Germania. La această reuniune urmau să fie discutate noi angajamente de sprijin pentru Ucraina.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro