Reclamă

Kylie Minogue, celebra artistă pop, a acordat un interviu exclusiv pentru BBC în culisele unuia dintre cele mai recente concerte ale sale, dezvăluind secrete din cariera sa de aproape 40 de ani. Renumită pentru hituri de succes, dar și pentru luptele personale, Kylie a explicat cum își alină tensiunea dinaintea concertelor prin activități precum sudoku sau cuvinte încrucișate.

Prietena ei, scriitoarea Kathy Lette, a lăudat abilitatea lui Kylie la Scrabble, spunând: „Este un adevărat demon – știe cum să obțină un scor mare și nu se joacă”. Aceste abilități reflectă tenacitatea care a caracterizat cariera artistei, marcată de numeroase provocări, inclusiv lupta cu cancerul la sân.

Un nou val de succes a venit odată cu hitul „Padam Padam”, lansat în luna Pride din 2023. Piesa a devenit rapid un succes viral, în special în Marea Britanie, unde a intrat în top 10 pentru prima dată după mai bine de un deceniu. „Este atât de ciudat că nu mă opresc niciodată din muncă”, a spus Kylie, „dar apoi există aceste vârfuri, precum valurile la surfing”.

Succesul piesei i-a determinat pe textieri de top să colaboreze pentru următorul său album, „Tension”, promis să fie o continuare a sound-ului „Padam Padam”. Printre colaboratorii de pe noul album se numără nume sonore precum Sia și The Blessed Madonna.

Cu toate acestea, în spatele gloriei, Kylie recunoaște tensiunile vieții de artist: schimbările frecvente de costume în timpul concertelor și stresul provocat de acestea. „Este frenetic, este foarte stresant”, a mărturisit vedeta. Un aspect rar cunoscut despre ea este utilizarea tehnicii „supapa foofer”, învățată de la fratele ei, Brendan, pentru a combate stresul.

Cariera sa a fost marcată și de momente dificile. Criticii inițiali nu au fost amabili, denumindu-i muzica „banală” și „lipsită de emoție”, însă fanii nu au încetat niciodată să o susțină. A trecut prin momente de cumpănă, dar, pentru Kylie, familia a fost mereu un sprijin.

După provocările legate de sănătate din 2005, Kylie și-a reluat cariera și a continuat să impresioneze fanii cu fiecare nou proiect. Recent, un moment special a fost duetul cu Madonna în Los Angeles, inspirat de experiențele personale asemănătoare ale celor două vedete.

Kylie Minogue rămâne un nume semnificativ în muzica pop, continuând să îmbine pasiunea cu puzzle-urile muzicale pe care le dezvăluie de fiecare dată fanilor săi prin piese inovatoare și abordări proaspete.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro