Reclamă

Polițiștii din Ilfov au efectuat razii pe străzile județului, verificând sute de șoferi și rezultând în aplicarea a 240 de sancțiuni. Controlul intens din noaptea trecută a adus la lumină numeroase abateri, însumând amenzi de 92.000 de lei.

În Buftea, un șofer a atras atenția poliției când a ignorat semnalul de oprire. După o urmărire scurtă, polițiștii au reușit să îl oprească. În urma testării, rezultatul a arătat o concentrație de alcool de 0,71 la mie în aerul expirat, la care s-a adăugat și un test pozitiv pentru cocaină. Bărbatul a fost dus de urgență la spital pentru recoltarea de probe biologice.

O altă abatere serioasă a fost înregistrată în Pantelimon, unde un alt șofer a ieșit pozitiv la testul de droguri, adăugându-se listei de infractori din noaptea respectivă.

Majoritatea infracțiunilor constatate pe parcursul acțiunii au fost legate de depășirea vitezei legale, cu 13 șoferi pierzându-și temporar permisele auto. În plus, polițiștii nu s-au oprit doar la șoferi, ci au sancționat și 4 pietoni pentru diferite abateri.

C


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro