Reclamă

Selecționata Kosovoului a obținut o victorie importantă împotriva Lituaniei cu scorul de 2-1, sâmbătă, la Kaunas, în cadrul meciului din Grupa C2 a Ligii Națiunilor la fotbal, grupă din care face parte și România.

Edon Zhegrova a deschis scorul pentru Kosovari în minutul 20, urmat de golul marcat de Ermal Krasniqi în minutul 65. Fost jucător la CFR Cluj și Rapid, Krasniqi a reușit să fructifice o acțiune personală, prin driblatul a doi adversari și un șut spectaculos la colțul lung. Acesta a fost introdus pe teren în minutul 59, înlocuindu-l pe Muslija, și a marcat doar șase minute mai târziu.

Golul de onoare al Lituaniei a venit în minutul 84, prin Paulius Golubickas. Portarul gazdelor, Edvinas Gertmonas de la Universitatea Cluj, a jucat pe tot parcursul meciului. Echipa Lituaniei a fost compusă din Edvinas Gertmonas, Kipras Kazukolovas, Edvinas Girdvainis, Artemijus Tutyskinas, Pijus Sirvys, Modestas Vorobjovas (Paulius Golubickas, 59), Gvidas Gineitis, Justas Lasickas (Fedor Cernych, 59), Artur Dolznikov (Gytis Paulauskas, 77), Vykintas Slivka, Armandas Kucys (Giedrius Matulevicius, 77).

România, liderul Grupei C2, cu 6 puncte din 2 jocuri, urmează să joace sâmbătă seară împotriva Ciprului la Larnaca. Clasamentul actual arată astfel: România pe locul 1 cu 6 puncte, Kosovo pe locul 2 cu 6 puncte, Cipru pe locul 3 cu 3 puncte, iar Lituania pe locul 4 fără puncte după 3 jocuri.

Pe 15 octombrie, Lituania va găzdui meciul cu România la Kaunas, iar Kosovo va primi vizita echipei din Cipru.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro