Reclamă

Elena Lasconi a declarat că, în cazul în care ar trebui să aleagă un premier dintre contracandidații Mircea Geoană, Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu, George Simion și Ludovic Orban, l-ar numi pe Ludovic Orban. Afirmatia a fost facuta într-o emisiune difuzată de Pro TV, notează News.ro.

În cadrul interviului, Lasconi a emis diverse zicale pentru contracandidații săi politici. De exemplu, a descris pe Marcel Ciolacu ca fiind „Cel mai bun vâslaş”, Mircea Geoană a devenit „Fostul şi actualul”, Nicolae Ciucă a primit titlul „Ascultă de ordine sau Jos, culcat!”, George Simion a fost numit „Cea mai bună galerie”, iar Ludovic Orban a fost numit „Veşnicul Trubadur”.

Lasconi a adăugat că, dacă ar trebui să le ofere contracandidaților cadouri, i-ar alege un homar lui Mircea Geoană pentru aroganța sa, minciunele lui Marcel Ciolacu, o salată a la russe lui George Simion, fasole cu ciolan pentru Nicolae Ciucă și o sticlă de vin și o mandolină pentru Ludovic Orban.

În ceea ce privește calitățile contracandidatei Clotilde Armand fata de ea, Lasconi a menționat că Armand vorbește franceza mai bine, este mai slaba, mai inalta și ii vin bine diversele articole vestimentare, continuând că Armand ar putea fi mai hotărâtă.

Referitor la competențele în jocuri, Lasconi crede că Marcel Ciolacu ar fi campion la barbut, Nicolae Ciucă la „Nu te supăra frate!”, Mircea Geoană la Păcălici, George Simion la Poker, iar Ludovic Orban la table.

În ceea ce privește emisiunile TV, Lasconi a asociat contracandidații cu diferite show-uri: Vocea României pentru Ludovic Orban, Din Dragoste pentru Mircea Geoană, Surprize, surprize – Nicolae Ciucă, Trădaţi în dragoste – George Simion și Serviciul Românesc de Comedie – Marcel Ciolacu.

Privitor la cine ar putea să îi ia locul la primăria din Câmpulung în cazul unde ar ajunge președinte, Lasconi susține că toți candidații i se par nepotriviți, menționându-l pe Mircea Geoană ca cel mai nepotrivit „pentru că trebuie să fii printre oameni”.

Pentru o alegere între Cătălin Drulă și Clotilde Armand cu cine ar prefera să meargă pe o insulă pustie, Lasconi l-a ales pe Drulă.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro