Reclamă

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat vineri că demisia deputatei Laura Vicol din PSD este un gest corect, și a subliniat că afacerea Nordis, în care este implicat soțul acesteia, nu are legătură cu Partidul Social Democrat.

„Nu am avut nicio discuție cu doamna Vicol și mi se pare corect gestul făcut de către dânsa”, a afirmat Ciolacu, cu referire la retragerea din partid a deputatei în urma investigației jurnalistice realizate de Recorder despre scandalul imobiliar legat de firma Nordis.

Întrebat despre afacerea Nordis, Ciolacu a indicat că Laura Vicol ar fi persoana de contact. „Puteți să o întrebați pe doamna Vicol. Nu am treabă. Nu vă supărați. Eu înțeleg ce încercați. Eu vă spun un singur lucru: nu are nicio treabă afacerea Nordis cu PSD. Nu știu dacă e ceva în justiție. Am văzut și eu reportajul de la Recorder, nu mi-a plăcut ce am văzut acolo. De aceea, împreună cu domnul Simonis, am modificat legislația ca să nu se mai întâmple acest lucru. Scurt și la obiect”, a adăugat Ciolacu.

Deputata Laura Vicol a demisionat recent și din funcția de președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților.

În aceeași zi, mai mulți parlamentari PSD au depus la Parlament un proiect de modificare a legii privind calitatea în construcții. Proiectul prevede că un dezvoltator imobiliar poate solicita un avans de maximum 10% din prețul total al imobilului supus tranzacției la încheierea promisiunii de vânzare.

Tot miercuri, liderul deputaților PNL, Florin Roman, a solicitat PSD-ului și liderului său, Marcel Ciolacu, să susțină proiectul de lege propus de PNL încă din 2019, pe aceeași temă.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro