Reclamă

O femeie a fost lovită intenționat cu mașina de fostul iubit într-un cartier din orașul Constanța, incident surprins de camerele de supraveghere din zonă. Autoritățile au dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile, acesta fiind cercetat pentru loviri și alte violențe.

Potrivit informațiilor furnizate de jurnalista Iulia Stanciu, de la Digi24, momentul a avut loc pe o stradă din Constanța, unde femeia, aflată pe carosabil, a fost lovită de vehiculul condus de fostul ei partener. Incidentul a fost filmat de camerele de supraveghere, surprinzând momentul în care bărbatul, în vârstă de 67 de ani, se apropie cu viteză și o lovește pe femeie.

În urma accidentului, martorii au apelat numărul de urgență 112, iar o ambulanță a transportat victima la Spitalul Județean Constanța pentru îngrijiri medicale. Poliția l-a identificat rapid pe individ, acesta fiind adus la secție pentru audieri și reținut pentru 24 de ore.

Decizia magistraților Judecătoriei Constanța de a-l plasa în arest preventiv pentru 30 de zile se bazează pe acuzațiile de intenție în comiterea accidentului, fapt ce i-a adus cercetarea penală sub suspiciunea de loviri și alte violențe.

Incidentul a atras atenția asupra problemei violenței domestice și a măsurilor legale necesare pentru prevenirea și sancționarea unor astfel de acte. Detaliile anchetei vor continua să fie monitorizate de autorități pentru a asigura un proces just.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro