Reclamă

Serialul „Emily în Paris” a declanșat un conflict diplomatic între primarul Romei, Roberto Gualtieri, și președintele Franței, Emmanuel Macron. Această tensiune a apărut în urma deciziei ca al cincilea sezon al serialului să fie filmat la Roma, și nu în Paris.

Roberto Gualtieri l-a asigurat pe președintele francez că „Emily se descurcă foarte bine și la Roma”. Edilul Romei a transmis un mesaj clar președintelui Macron, spunând: „Dragă Emmanuel Macron, nu-ți face griji, Emily se descurcă foarte bine și la Roma”. A subliniat totodată că „până la urmă, nu-ți poți controla inima, așa că hai să o lăsăm să aleagă”.

Aceste declarații au venit ca răspuns la criticile exprimate de Emmanuel Macron într-un interviu pentru Variety, în care președintele francez a afirmat că mutarea producției în Roma nu are sens și că serialul contribuie la promovarea unei imagini pozitive a Franței. „Vom lupta din greu, și le vom cere să rămână în Paris”, a declarat Macron, subliniind importanța menținerii serialului în capitala franceză.

În schimb, Gualtieri a avertizat că Macron nu ar trebui să „intimideze sau să interfereze cu planurile de producție Netflix” pentru următorul sezon al serialului. Primarul Romei a declarat că „Vedem mutarea lui Emily la Roma ca o confirmare a faptului că orașul nostru devine din ce în ce mai important și suntem destul de relaxați în contextul deciziilor de producție Netflix. Ei știu foarte bine ceea ce fac”.

În concluzie, Roberto Gualtieri a sfătuit președintele Franței să nu facă presiuni asupra deciziilor luate de Netflix și a subliniat că, sincer fiind, „cred că domnul Macron ar trebui să se relaxeze”.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro