Reclamă

Președintele Klaus Iohannis are un mini-teren de golf cu trei găuri la reședința oficială de la Vila Lac 3 din cartierul Primăverii, conform dezvăluirilor făcute de G4Media.ro pe baza imaginilor surprinse din satelit și a surselor oficiale. Potrivit publicației, cel puțin o gaură este amenajată, iar sursele confirmă existența a trei găuri, similar cu cele de la reședința de vară de la Neptun.

La începutul mandatului său, președintele Klaus Iohannis a locuit pentru câteva luni la Vila Lac 2, în așteptarea eliberării Vilei Lac 3 de către fostul președinte Traian Băsescu. Informațiile despre terenul de golf de la Vila Lac 3 au apărut la câteva săptămâni după ce G4Media a dezvăluit existența unui mini-teren de golf similar amenajat la vila de protocol de la Neptun.

La Neptun, terenul cu trei găuri este situat în jurul lacului din fața Vilei Nufărul, o construcție realizată în perioada comunistă pentru soții Ceaușescu și folosită ulterior de președinții României. Pasiunea președintelui Iohannis pentru golf este cunoscută, el fiind observat frecvent pe terenul de la Pianu de Jos. În 2021, Iohannis i-a încurajat pe români să practice golful, descriindu-l ca un sport ce „oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură” și nu este exclusivist.

După ce au fost făcute publice amenajările de la Neptun, premierul Marcel Ciolacu a declarat la Digi24 că nu avea cunoștință despre aceste lucrări, dar a subliniat că nu crede că șeful RAPPS ar fi amenajat un teren de golf fără a primi vreo indicație în acest sens.


Reclamă

Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro