Reclamă

Un mini-teren de golf a fost amenajat la Vila Lac 3, reședința oficială a președintelui Klaus Iohannis, conform informațiilor obținute de G4Media.ro și confirmate din surse oficiale. Pe lângă această instalație, au fost publicate și imagini cu alte trei găuri de golf la reședința de vară a președintelui de la Neptun, pe litoralul Mării Negre.

Imaginile surprinse din satelit de G4Media.ro relevă cel puțin o gaură amenajată la Vila Lac 3, dar sursele publicației confirmă existența a trei găuri, la fel ca la Neptun. Aceste amenajări au stârnit interesul, mai ales având în vedere că amplasamentele sunt locuri cu istoric și rezonanță politică.

Președintele Klaus Iohannis a locuit temporar la începutul mandatului său la Vila Lac 2, până când Traian Băsescu, fostul președinte al României, a eliberat Vila Lac 3. Prin aceste modificări, atât la reședința oficială cât și la locația de vară din Neptun, se adaugă un element de recreere pentru președintele actual al țării.

Presa relatează că grădina vilei de protocol de la Neptun, acum utilizată de Klaus Iohannis, a fost prevăzută cu un mini-teren de golf. Potrivit relevărilor G4Media, trei găuri de golf se află în vecinătatea lacului din fața Vilei Nufărul. Această vilă a fost inițial construită în perioada comunistă pentru soții Ceaușescu și folosită ulterior de diverși președinți ai României.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că nu are cunoștință despre nicio modificare specială la vila de protocol a președintelui de la Neptun. Ciolacu a menționat, la Digi24, că îi este greu să creadă că șeful RAPPS a decis să construiască un teren de golf fără ca acest lucru să fie solicitat. Declarația premierului lasă loc unor interpretări legate de procesul de decizie pentru astfel de amenajări.

Informațiile prezentate subliniază un aspect mai puțin cunoscut al rezidenței președintelui Iohannis, punând în lumină amenajările recente care sugerează o preocupare pentru activitățile de recreere la nivel înalt.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro