Reclamă

Premierul Marcel Ciolacu a negat ferm zvonurile privind o presupusă vacanță în Dubai alături de deputata PSD Laura Vicol și soțul acesteia, Vladimir Ciorbă. Într-o declarație recentă, premierul a subliniat că s-a întâlnit întâmplător cu cei doi în avion, în drumul de întoarcere către România. „Mă puteam întâlni în avion și cu domnul Iohannis, înseamnă că am fost cu el la golf?”, a comentat Ciolacu ironic, fiind citat de news.ro.

Întrebat despre o posibilă călătorie comună cu Laura Vicol și Sorin Grindeanu în Dubai, liderul PSD a fost categoric: „Nu am fost niciodată în Dubai cu familia Ciorbă în vacanță. Niciodată. Ca să lămurim și acest lucru”. Premierul a explicat că prezența sa împreună cu cei doi în avion a fost o simplă coincidență și nici pe departe planificată.

Declarațiile vin într-un moment tensionat, contextul fiind amplificat de investigația Recorder ce vizează complicatele afaceri Nordis, unde Vladimir Ciorbă este acționar principal. În același dosar, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) desfășoară investigații approfondate, în conformitate cu surse oficiale citate de Digi24.

Legat de situația juridică, Laura Vicol a decis să demisioneze din funcția de șef al comisiei juridice a Camerei Deputaților a doua zi după dezvăluirile Recorder referitoare la afacerea imobiliară a soțului său. Decizia sa vine ca un răspuns la presiunile și atenția publică atrase de ancheta în desfășurare.

Aceste evenimente se desfășoară pe fondul ascensiunii unor situații juridice complexe care implică figuri politice importante și afaceri controversate, atrăgând atenția atât pe plan național, cât și în media de investigație.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro