Reclamă

Partidul Național Liberal (PNL) organizează miercuri o reuniune la Vila Lac, începând cu ora 19.00, pentru a discuta despre strategia politică și campania electorală. Întâlnirea survine în contextul tensiunilor crescânde cu Partidul Social Democrat (PSD). Liderii de organizații se deplasează în Capitală pentru a participa la ședința Biroului Politic Național programată pentru joi.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a comunicat pentru Digi24 că discuțiile vor avea în vedere organizarea partidului în vederea celor două campanii electorale. „Evident că se vor discuta și aceste aspecte ale tensiunilor în cadrul coaliției și vom stabili anumite metode de a asigura aceste ultime săptămâni ale guvernării, dar mai degrabă vom discuta chestiuni ce țin de agenda noastră electorală”, a subliniat Stroe.

Cu o zi înainte, liberalul Vlad Nistor a declarat că joi va avea loc o ședință cu conducerea extinsă a PNL, în cadrul căreia se vor stabili pașii pe care partidul îi va urma după despărțirea de coaliția cu PSD, conform relatării din News.ro.

Nistor a menționat că o decizie privind ieșirea de la guvernare nu este exclusă, subliniind că teoretic, această opțiune este luată în considerare. El a mai explicat că este posibil să se ajungă la un guvern interimar și că există miniștri PNL care susțin acest scenariu.

Reuniunea liberalilor se concentrează, astfel, pe strategii și decizii politice cruciale, în contextul în care formațiunea se pregătește pentru campaniile electorale și consideră opțiuni care influențează guvernarea actuală.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro