Reclamă

Actrița Jenna Fischer a dezvăluit că a scăpat de cancerul la sân, după ce a fost diagnosticată în luna decembrie a anului trecut. Fischer, cunoscută pentru rolul Pam Beesly din serialul „The Office” versiunea americană, a făcut anunțul pe Instagram, spunând că acum se simte minunat după operație și tratamente complexe de chimioterapie și radioterapie.

Jenna a subliniat importanța verificării semnelor bolii, scriind: „Dacă aș fi așteptat încă șase luni, lucrurile ar fi putut fi mult mai grave”, potrivit BBC. Actrița a început să își împărtășească experiența pentru a încuraja alte persoane să își facă controale medicale regulate.

În urma unei mamografii întârziate, Fischer a aflat în octombrie 2023 că suferă de „cancer de sân triplu pozitiv în stadiul 1”. Această formă de cancer este cunoscută pentru răspunsul său la tratamente care vizează hormonii, cum ar fi estrogenul, progesteronul și proteina HER2.

Pe parcursul tratamentului, Jenna și-a pierdut părul, o etapă dificilă pe care a împărtășit-o cu fanii printr-o fotografie pe Instagram. Actrița a dezvăluit că, pentru a-și păstra intimitatea și pentru a nu fi considerată un pacient cu cancer, a purtat peruci, iar sprijinul apropiatei sale Angela Kinsey, colega din The Office, a fost vital. Kinsey o susținea în întâlnirile de lucru purtând pălării împreună cu ea.

Jenna Fischer a transmis urmăritoarelor sale mesajul: „Verificați-vă, fetelor!”, subliniind că tumora ei nu putea fi simțită la un examen fizic. Ea intenționează să continue monitorizarea și tratamentele necesare, cultivând în același timp o comunitate de suport în jurul său.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro