Reclamă

Mihai Tudose, membru PSD, l-a ironizat pe Nicolae Ciucă, liderul PNL, după ce acesta a afirmat într-o emisiune la Pro TV că Marcel Ciolacu posedă calitățile de „onoare, respect și predictibilitate”, pe care el însuși nu le deține. Ciucă a explicat ulterior că remarca a fost „o glumă picantă”.

În cadrul emisiunii, Nicolae Ciucă a fost întrebat despre calitățile pe care Marcel Ciolacu le are, dar el nu. Răspunsul său a fost: „Onoare, respect și predictibilitate”, determinându-l pe moderator să clarifice dacă a înțeles întrebarea corect. Președintele PNL și-a menținut răspunsul, insistând că a fost o ironie. „A fost cu talc. Am vrut să înțeleagă toată lumea că într-un fel românii percep ceea ce spun politicienii și în alt fel se întâmplă lucrurile în realitate”, a explicat Ciucă.

În urma reacțiilor stârnite de declarațiile sale, Nicolae Ciucă a revenit, oferind clarificări pe pagina sa de Facebook. „Nu s-a prins toată lumea de ironie, de tâlcul răspunsului. Am crezut că e clar că era o glumă, dar dacă n-a fost destul de picantă, o explic acum: onoarea, respectul și predictibilitatea sunt tocmai condimentele care lipsesc din rețeta lui Marcel Ciolacu”, a scris șeful PNL.

Liderii PSD nu au întârziat să răspundă la comentariile lui Ciucă. Mihai Tudose, tot pe Facebook, a spus: „Doamne apără și păzește! Ăsta ne bagă în război convins că a semnat pacea”.

Reacțiile politice au fost intense, iar schimbul de replici la nivel înalt a surprins atât publicul, cât și analiștii politici. De remarcat este faptul că dezbaterile dintre cei doi lideri politici au loc într-un context de rivalitate aparentă și umor tăios, subliniind tensiunile existente în cadrul alianțelor politice.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro