Reclamă

Elon Musk a oferit un interviu incendiar lui Tucker Carlson, jurnalistul cunoscut pentru interviurile sale cu personalități controversate. Conversația dintre cei doi a inclus remarci acide și, poate neașteptat, glume la adresa vicepreședintei Kamala Harris și președintelui Joe Biden.

În timpul interviului, fără să fie inițial conștienți că sunt filmați, Musk și Carlson au purtat o discuție care a atins subiecte sensibile. Elon Musk a recunoscut că a făcut glume pe seama Kamalei Harris, referindu-se la ea drept „păpușa Kamala”. Mai mult, Musk a declarat: „Am făcut o glumă pe care am șters-o. Am zis că nimeni nici măcar nu se obosește să încerce să o ucidă pe Kamala, că nu are sens! Ce ai obține? Nimic! O să fie găsită o altă păpușă.”

Tucker Carlson a fost de acord cu Musk, afirmând: „Ea este irelevantă.” Discuția a continuat cu Musk afirmând că nimeni nu a încercat să-l ucidă pe Joe Biden, deoarece „nu ar avea sens.” Aceste declarații au stârnit reacții diverse în mediul online și au alimentat dezbaterea despre discursurile publice ale unor personalități influente.

În septembrie, Elon Musk a postat pe rețeaua X o afirmație care sugera că este „ciudat” faptul că nu au existat încercări de a-i asasina pe Biden sau Harris, comentarii care au fost ulterior șterse după ce au provocat controverse. Musk a explicat ulterior că intenționa să facă o glumă, dar aceasta a fost interpretată greșit din cauza lipsei de context.

În cadrul unui miting al fostului președinte Donald Trump din Butler, Pennsylvania, Musk a declarat că „acestea vor fi ultimele alegeri” dacă Trump nu câștigă, adăugând că victoria lui Trump este necesară „pentru a păstra democrația în America.”

Interviul complet, ce conține toate aceste declarații, poate fi urmărit pe platforma X, în ciuda reacțiilor amestecate pe care le-a generat.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro