Reclamă

Simona Halep întâmpină dificultăți în procesul de la New York, unde solicită despăgubiri de 10 milioane de dolari pentru pierderile suferite în urma scandalului de dopaj. Sportiva română a inițiat un proces împotriva companiei care a produs suplimentul alimentar contaminat și a celor două companii canadiene responsabile de distribuția acestuia.

După ce a câștigat procesul la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, Halep a intentat ulterior procesul în Statele Unite deoarece suplimentul problematic i-a fost adus la un hotel din această țară. Ea caută compensații financiare pentru perioada în care nu a putut juca tenis, menționând că acest scandal i-a afectat reputația și a cauzat durere și suferință emoțională.

Conform gsp.ro, procesul este în prezent blocat din cauza tacticilor procedurale ale avocaților reprezentând companiile implicate. Aceștia au făcut eforturi pentru a tergiversa procesul de notificare necesar începerii procedurilor juridice. Se precizează că avocații americani ai Simonei Halep au reușit să contacteze un avocat al companiilor, dar acesta a devenit indisponibil. Ulterior, un alt avocat a afirmat că nu are autoritatea necesară pentru a primi notificarea oficială.

Din cauza acestor întârzieri, echipa juridică a Simonei Halep a solicitat instanței din New York să extindă termenul de notificare cu încă șase luni. În aceste condiții, începerea procesului ar putea fi amânată până în anul 2025.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro