Reclamă

Marcel Ciolacu, candidatul la președinție al PSD, a dezvăluit la „La Măruță – Ediție Specială” de la ProTV ce emisiuni TV ar aloca contracandidaților săi dacă ar fi producător de televiziune. Emisiunea, moderată de Cătălin Măruță, a adus în discuție roluri inedite pentru politicienii români, încărcate cu umor și culoare.

Întrebat ce roluri le-ar oferi contracandidaților în cadrul unor emisiuni celebre, Ciolacu a răspuns: Nicolae Ciucă ar fi gazda emisiunii „Din Dragoste”, motivația fiind că „el face totul din dragoste”.

Printre alte alocări amuzante, Diana Șoșoacă a fost propusă pentru a prezenta „Vocea României”, iar Elena Lasconi ar găzdui „Insula iubirii”. Mircea Geoană, conform sugestiilor lui Ciolacu, ar modera „Vorbește Lumea”, iar Kelemen Hunor ar apărea la „Șef sub acoperire”.

De asemenea, George Simion a fost asimilat cu emisiunea „Trădați din Dragoste”, în timp ce Ludovic Orban a fost descris ca fiind potrivit pentru „Surprize, surprize”, dat fiind că „e politician vechi, posibil să furnizeze surprize”, a comentat liderul PSD.

În ceea ce privește propria sa implicare, Ciolacu și-a rezervat emisiunea „Iartă-mă”, afirmând cu zâmbetul pe buze: „o pot prezenta și eu, nu am nicio problemă”.

Aceste declarații, cu un evident caracter ironico-amuzant, au adus zâmbete și au creat o atmosferă relaxată în cadrul emisiunii, oferind o perspectivă inedită asupra abordării politicienilor din România în contextul televiziunii.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro