Reclamă

O învățătoare din județul Prahova este în atenția polițiștilor după ce a fost acuzată de purtare abuzivă. Aceasta ar fi tras de păr un elev din clasa a treia de la Școala Gimnazială din satul Măneciu Ungureni, nemulțumit de un test la matematică. Incidentul a fost raportat la poliție de mama copilului, care a susținut că fiul său a îndoit foaia de hârtie folosită pentru test, dar nu a greșit cu nimic.

Surse din cadrul anchetei au dezvăluit că, în cadrul audierilor, învățătoarea, în vârstă de 65 de ani, a recunoscut fapta, justificând că reacția sa a fost cauzată de atitudinea sfidătoare a elevului în urma testului pentru care nu era pregătit. În ciuda justificărilor, actul de agresiune al cadrului didactic a atras atenția autorităților.

Reprezentanții IPJ Prahova au confirmat că, pe 1 octombrie, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Drajna au fost sesizați de mama copilului despre agresiunea suferită de fiul său în timpul orelor de curs. „Din verificările efectuate, a rezultat faptul că învățătoarea, de 65 de ani, la data de 16 septembrie, l-ar fi tras de păr pe copil din cauza atitudinii pe care a avut-o cu privire la evaluarea la matematică”, a informat IPJ Prahova.

În prezent, ancheta este în desfășurare, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, analizând circumstanțele și declarațiile tuturor părților implicate în acest caz.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro