Reclamă

Christopher Ciccone, fratele mai mic al Madonnei și un colaborator apropiat de-a lungul carierei ei, a murit la vârsta de 63 de ani, conform surselor confirmate de TMZ. Cauza decesului a fost cancerul, iar acesta s-a stins din viață vineri, 4 octombrie, în Michigan.

Ciccone a avut un impact semnificativ în cariera artistică a Madonnei, fiind director artistic în cadrul turneului „Blond Ambition” în 1990 și director de turneu pentru „The Girlie Show” în 1993. De asemenea, el a contribuit ca dansator de rezervă în videoclipul muzical „Lucky Star” și a apărut alături de artistă în diverse programe de televiziune.

Pe lângă activitatea cu sora sa celebritate, Ciccone a fost implicat în regizarea videoclipurilor muzicale pentru alți artiști notorii, cum ar fi Dolly Parton și Tony Bennett în 1997. Este și cel care a creat designul pentru discul de 12 inch al single-ului „Like A Prayer” al Madonnei.

Între relațiile personale și carieră, Ciccone și Madonna au avut o legătură strânsă încă din copilărie, când au învățat să danseze și să performeze împreună. Totuși, relația lor a fost complexă, așa cum a detaliat el în cartea sa de memorii din 2008, „Viața cu sora mea Madonna”, un bestseller New York Times.

Cartea a explorat aspecte ale relației tensionate între el și celebra interpretă, adesea în raport cu influența lui Guy Ritchie. În ciuda dificultăților, relațiile dintre frați păreau să se fi îmbunătățit în ultimii ani.

Familia Ciccone, formată din șase frați, a suferit recent o altă pierdere majoră, moartea survenind la scurt timp după decesul mamei vitrege, Joan Clare Ciccone, și la un an după moartea fratelui mai mare, Anthony Ciccone.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro