Reclamă

Fostul premier și lider social-democrat Victor Ponta va deschide lista candidaților PSD Dâmbovița pentru Camera Deputaților, conform propunerii validate la conferința extraordinară de duminică a filialei, transmite Agerpres.

„Începusem să obosesc să tot fiu fostul, fostul prim-ministru, fostul președinte (al PSD, n.r.), fostul… Acum dacă o să îmi ziceți viitorul deputat de Dâmbovița, o să mă simt foarte bine!”, a declarat Victor Ponta celor aproape 500 de delegați participanți la conferința PSD Dâmbovița.

Ponta a subliniat relațiile bune pe care le menține cu mulți dintre liderii PSD Dâmbovița, alături de primari și membri de partid din județ. „Mi-am scris și discurs, am primit și aseară un mesaj: ‘vezi că mâine ai speech la Dâmbovița, vezi ce spui’. Zic: ‘da, domnul prim-ministru, știu ce spun, spun ce trebuie, dar spun ce gândesc și eu’ (…). Și eu sunt vechi în politică, dar eu n-am avut doar victorii, am avut și înfrângeri și am avut de învățat mai mult din înfrângeri decât din victorii”, a menționat Victor Ponta în fața audienței.

El a menționat că actualul lider PSD, Marcel Ciolacu, l-a îndemnat să revină activ în politică. „După ce mi-a zis că va candida la funcția de președinte, i-am spus: ‘bine, te votez!’ ‘Nu, nu, zice, lasă comoditatea, lasă golful la Niculești, lasă conferințele internaționale, vino și spune-le oamenilor de ce, de data asta, să nu mai facă aceeași greșeală: ne e bine cu candidatul PSD, dar nu votăm PSD’, a mai spus Ponta.

Victor Ponta ocupă în prezent funcția de consilier onorific al premierului Ciolacu. El a fost prim-ministru al României între 2012 și 2015 și a înființat partidul Pro România în 2016, dar a revenit în PSD, partid pe care l-a condus anterior ca președinte.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro