Reclamă

Diana Șoșoacă, președinta SOS România, a depus un nou dosar de candidatură pentru alegerile prezidențiale la Biroul Electoral Central (BEC), sâmbătă seara, după ce Curtea Constituțională i-a invalidat anterior candidatura, conform informațiilor furnizate de Digi24. Incertitudinile planează însă asupra dosarului, nefiind clar dacă este un nou set de documente sau dacă reprezintă același dosar cu aceleași semnături de susținere.

Biroul Electoral Central urmează să se întrunească azi, la ora 18:00, pentru a examina candidaturile depuse, inclusiv pe cea a Dianei Șoșoacă. În contextul electoral tensionat, mai rămân doar două zile până la termenul limită pentru depunerea contestațiilor împotriva candidaturilor înscrise la BEC pentru alegerile prezidențiale. Această perioadă este decisivă, prelungindu-se până la confirmarea oficială a listelor de candidați de către Curtea Constituțională.

Orice candidatura care nu este invalidată în acest interval va rămâne valabilă pentru scrutinul național. Rămâne de văzut care vor fi concluziile analizelor BEC și cât de numeroase vor fi contestațiile în aceste ultime zile cruciale pentru candidații la președinție.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro