Reclamă

O profesoară de sport, în vârstă de 51 de ani, de la Colegiul Naţional Elena Ghiba Birta din Arad, a fost grav rănită după ce o bucată de tencuială s-a desprins și a căzut peste ea, în data de 4 octombrie. Incidentul a generat solicitarea de urgență a echipelor de intervenție, un apel la 112 fiind făcut imediat pentru a anunța situația.

Pompierii au intervenit prompt la fața locului, deplasând mai multe autospeciale, inclusiv un vehicul specializat pentru lucrări la înălțime. De asemenea, o ambulanță a preluat imediat profesoara rănită. Femeia, profesoară de sport, se află într-o stare stabilă, este conștientă și cooperantă, dar primește în continuare îngrijiri medicale de specialitate.

Reprezentanții Inspectoratului de Stat în Construcții au fost sesizați pentru a începe o anchetă cu privire la circumstanțele incidentului. Aceasta are ca scop identificarea posibilelor cauze care au dus la desprinderea tencuielii. Totodată, pompierii continuă să asigure perimetrul pentru a preveni alte accidente și iau măsuri specifice de securitate.

Incidentul a ridicat întrebări referitoare la siguranța clădirii și la măsurile de întreținere a acesteia. Suntem în așteptarea rezultatelor anchetei care să clarifice aceste aspecte și să propună soluții pentru a evita astfel de situații în viitor.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro