Reclamă

Maggie Baird, mama artistei Billie Eilish, a declarat că fiica sa nu este un ‘nepo-baby’, respingând ideea de nepotism în succesul ei. Un clip recent cu Baird într-un rol din serialul Friends a devenit viral, stârnind discuții în mediul online, scrie The Independent.

Într-un interviu acordat revistei Glamour, Maggie Baird a respins ipoteza că succesul copiilor săi, Billie Eilish și Finneas O’Connell, se datorează faptului că atât ea, cât și soțul său, Patrick O’Connell, sunt actori. „Este amuzant. Pentru că a apărut clipul și mulți au zis: „Oh, Billie este un nepo-baby.” Și eu am spus: „Știați că am primit acel episod din Friends pentru că eram pe cale să-mi pierd asigurarea de sănătate?”, a comentat Baird, făcând referire la clipul postat în iulie, unde a jucat rolul unui director de casting al personajului Joey Tribbiani.

Baird și-a descris cariera artistică alături de soțul său ca fiind una modestă, fără mari reușite. „Eu și soțul meu suntem actori din clasa muncitoare. Am lucrat puțin și asta ne-a oferit mult timp cu copiii noștri, ceea ce a fost minunat”, a explicat ea. Deși nu au atins faima sau succesul copiilor lor, ea se simte „fericită” și „împlinită” de propria muncă.

Maggie Baird, actriță, artist vocal, muzician și scenarist, a apărut în producții precum Curb Your Enthusiasm și Six Feet Under. Fiul său, Finneas O’Connell, a reiterat că succesul lor nu a fost facilitat de părinți, afirmând: „Părinții noștri nu au fost niciodată capabili să ne susțină financiar pe deplin din munca lor ca actori. Tatăl nostru a lucrat 12 ore pe zi, 7 zile pe săptămână, ca muncitor în construcții, iar mama a fost profesoară.”

Aceste informații completează imaginea unei familii care a realizat succesul prin propriile forțe, evitând influențele de nepotism în cariera muzicală a lui Billie Eilish și a fratelui ei, Finneas.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro