Reclamă

Poliția din Los Angeles a reușit să efectueze mai multe arestări în cadrul investigației privind jafurile în masă din diverse magazine din oraș, datorită colaborării neașteptate a unor părinți. Aceștia și-au recunoscut copiii în imaginile surprinse de camerele de supraveghere și făcute publice de polițiști, denunțându-i autorităților, relatează CBS News.

Între 12 iulie și 20 septembrie, au fost raportate 14 jafuri la 10 locații ale rețelei de magazine 7-Eleven. Conform declarațiilor poliției, majoritatea celor implicați erau adolescenți care ajungeau la magazine pe biciclete, de unde furau articole și provocau distrugeri. În ciuda gravității incidentelor, aceștia reușeau să părăsească locul fără să plătească.

Grupurile de tineri, formate din 20 până la 40 de persoane, au provocat o stare de teamă în rândul martorilor, care au mărturisit că unii dintre suspecți i-au împins fizic în timpul jafurilor. Cu toate acestea, nu au fost raportate victime sau persoane rănite cu ocazia incidentelor.

Publicarea imaginilor de pe camerele de supraveghere a permis identificarea mai multor suspecți. Dintre aceștia, unii au fost predați voluntar de către părinți, în urma recunoașterii lor în materialele video. Acuzațiile formulate împotriva tinerilor vizează furtul și alte acțiuni legate de jafurile comise.

Aceste arestări ar putea fi doar începutul, pe măsură ce investigația continuă, poliția urmărind să-i identifice și pe ceilalți participanți și colaboratori ai acestor acte de vandalism și infracțiuni împotriva proprietății private.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro