Reclamă

Traficul rutier va fi restricționat, începând de sâmbătă, în intersecția Șos. București-Ploiești – Str. Tipografilor (Fântâna Miorița), pentru desfășurarea lucrărilor la magistrala de metrou M6. Aceste restricții vor fi valabile pentru o perioadă de două luni, conform unei comunicări din partea Brigăzii Rutiere.

Măsurile adoptate implică închiderea totală a accesului către și dinspre Str. Tipografilor și restricționarea benzii de întoarcere de pe Șos. București-Ploiești, pe direcția dinspre Piața Presei Libere. Pentru a evita neplăcerile cauzate de aceste lucrări, se recomandă ca traficul să fie reconfigurat prin Bd. Poligrafiei.

„Având în vedere aceste aspecte, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de vehicule să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să respecte semnificația semnalizării rutiere temporare, precum și semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri. Pietonilor le recomandăm să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenția de a traversa”, a transmis sursa citată.

Aceste lucrări fac parte din proiectul de extindere a rețelei de metrou din capitală, ce are ca scop îmbunătățirea transportului public și descongestionarea traficului sufocant din București.

În concluzie, locuitorii și cei care tranzitează această zonă sunt rugați să aibă răbdare și să urmeze rutele alternative recomandate până la finalizarea lucrărilor, estimată peste aproximativ două luni.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro