Reclamă

Reese Witherspoon, cunoscuta actriță și autoare, a anunțat pe rețelele sociale că lucrează la un nou thriller în colaborare cu Harlan Coben, autor de bestselleruri. Witherspoon a declarat: „Sunt mai mult decât încântată să împărtășesc faptul că scriu în colaborare primul meu thriller cu autorul #1 bestseller, Harlan Coben!”.

Cartea este programată să fie publicată în toamna anului 2025, iar titlul acesteia rămâne deocamdată secret. Actrița a dezvăluit că romanul se bazează pe o idee originală pe care ea a avut-o, subliniind astfel contribuția sa creativă. Coben, la rândul său, a afirmat: „Colaborarea cu Reese a fost o bucurie pură și atât de satisfăcătoare din punct de vedere creativ. Nu aș putea fi mai încântat să lansez acest roman în lume.”

Romanul va fi publicat în Marea Britanie de Century, o divizie a Penguin Random House UK. Acesta nu este primul demers literar al actriței, Witherspoon având deja publicate memoriile intitulare „Whiskey in a Teacup” și seria pentru copii „Busy Betty”.

Harlan Coben, un scriitor respectat de romane polițiste și thrillere, este cunoscut pentru complexitatea intrigilor sale și pentru adaptările literare la film și televiziune. Cărțile sale au fost traduse în 43 de limbi și vândute în peste 60 de milioane de exemplare, având titluri renumite precum „Tell No One” și „The Stranger”. În plus, Coben a semnat un acord cu Netflix pentru a transforma 14 dintre romanele sale în producții audiovizuale originale.

Acest parteneriat creativ promite să aducă o nouă poveste palpitantă cititorilor, combinând talentul narativ al lui Coben cu viziunea proaspătă a lui Witherspoon. Cartea urmează să fie disponibilă în toamna lui 2025, reprezentând o nouă etapă importantă în carierele ambelor personalități.


Reclamă

Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro