Reclamă

Philippe Clement, antrenorul echipei Rangers, a anunțat că Ianis Hagi, internaționalul român, s-a întors la antrenamentele cu prima echipă după ce clubul și jucătorul au rezolvat o problemă de contract. Acest aspect fusese un obstacol în calea revenirii sale, potrivit publicației The Irish News.

Hagi, în vârstă de 25 de ani, fusese împrumutat la clubul spaniol Alaves pe parcursul sezonului trecut și nu mai jucase pentru Rangers de peste un an. La întoarcerea la echipă, jucătorul a fost mutat la echipa a doua, cel mai probabil din cauza unei clauze contractuale ce i-ar fi majorat salariul la atingerea a 100 de meciuri, el având deja 99 de apariții.

Anterior, antrenorul Clement afirmase că Hagi era liber să caute alte oportunități, dar acum acesta a fost reprimit în lotul primei echipe înaintea confruntării din Europa League împotriva echipei Lyon pe stadionul Ibrox. Cu toate acestea, el nu se află pe lista jucătorilor eligibili pentru competiția europeană.

A fost o problemă de contract, anterioară venirii mele la echipă, dar s-a rezolvat, a declarat Clement, subliniind că ambele părți au ajuns la un acord. Sunt fericit de această situație pe care nu mi-a plăcut să o am, dar care s-a rezolvat acum. Deci este normal, s-a întors la antrenamentul echipei, și urmează să-l readucem la cel mai bun nivel, a adăugat antrenorul.

Clement a explicat că relația sa cu Hagi a fost întotdeauna bună, iar comportamentul jucătorului a fost profesional pe durata întregului proces. A fost cu siguranță un exemplu în acest fel, a subliniat acesta. Referindu-se la situația fizică a lui Hagi, Clement a menționat că jucătorul s-a antrenat cu echipa a doua pentru a-și menține forma optimă. Este vorba de a lupta pentru un loc în primul 11. Este la fel pentru el, ca și pentru alți jucători, a subliniat antrenorul.

Întrebat despre rolul său în negocierile pentru soluționarea problemei contractuale, Clement a refuzat să comenteze, afirmând: Nu vreau să vorbesc despre asta, este o afacere internă a clubului.

Echipa antrenată de Philippe Clement a debutat cu o victorie în actuala stagiune a Europa League, câștigând cu 2-0 împotriva lui Malmo în Suedia, și speră la un nou succes în partida următoare.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro