Reclamă

Partidul Național Liberal (PNL) susține că amenajarea de la vila de protocol Neptun a președintelui Klaus Iohannis nu poate fi numită teren de golf. Prim-vicepreședintele liberal, Rareș Bogdan, declară că aceasta este doar „o pajiște cu 3 găuri.”

„Nu poți să spui că e o pajiște lângă un lac cu trei găuri făcute, că și-a făcut cineva teren de golf. Eu sunt un jucător de golf foarte bun. Am fost pe multe terenuri de golf din lumea asta. N-are nicio legătură cu un teren de golf. E o pajiște cu trei găuri. Așa pot să fac și eu”, a precizat Rareș Bogdan.

Conform informațiilor publicate de G4Media, grădina vilei de protocol de la Neptun, folosită de președintele Klaus Iohannis, a fost dotată cu un miniteren de golf. Imaginile arată că trei găuri sunt amenajate în jurul lacului din fața Vilei Nufărul, construită inițial pentru soții Ceaușescu.

Premierul Marcel Ciolacu nu a confirmat existența amenajării speciale la vila din Neptun. În cadrul unei declarații acordate postului Digi24, acesta a afirmat că nu crede ca șeful RAPPS să fi realizat un teren de golf fără a avea o cerere în acest sens.

Rămâne de văzut dacă există aspecte necunoscute ale acestei amenajări care să fie clarificate ulterior.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro