Reclamă

Sean „Diddy” Combs, o figură proeminentă în industria muzicală hip-hop, se confruntă cu un val impresionant de acuzații de abuz sexual, care se vor concretiza în 120 de procese noi în săptămânile următoare. Aceste noi acuzații provin atât din partea unor bărbați, cât și a unor femei, victimele având vârste cuprinse între nouă și 38 de ani la momentul incidentelor presupuse. Acuzațiile acoperă o perioadă de două decenii, conform unui raport al publicației The Guardian.

Avocatul Tony Buzbee, prezent la o conferință de presă organizată marți, a anunțat că reprezintă 120 de persoane care reclamă comportamentul sexual inadecvat al lui Combs. „Vom expune facilitatorii care au permis această conduită în spatele ușilor închise. Vom urmări această problemă, indiferent cine implică dovezile”, a declarat Buzbee.

Andrew Van Arsdale, un alt avocat implicat în caz, a confirmat pentru Washington Post amploarea cazului, descriind dosarele ca având un „domeniu de aplicare fără precedent”. Avocatul a precizat că vor fi inițiate 120 de procese distincte în locații precum New York, Los Angeles și Miami.

Acest anunț vine în urma arestării lui Combs de către autoritățile federale, survenită luna trecută. Se pare că cazurile de abuz, până acum considerate un secret deschis în industria divertismentului, au fost în cele din urmă scoase la iveală. „Zidul tăcerii a fost spart acum”, a concluzionat Buzbee.

Această situație reprezintă o nouă etapă în jurul acuzațiilor la adresa lui Sean „Diddy” Combs, atrăgând atenția asupra potențialelor practici și comportamente negative din lumea showbiz-ului în ultimele două decenii.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro