Reclamă

Un bărbat de 28 de ani din comuna Cornești, județul Dâmbovița, a fost reținut de poliție fiind suspectat de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis și părăsirea locului accidentului. Incidentul s-a petrecut duminică seara, în localitatea Bujoreanca, pe DN1A, unde a lovit un pieton de 78 de ani care circula pe partea carosabilă. Victima a fost transportată la spital în stare gravă, dar a decedat la scurt timp.

Inspectoratul de Poliție Dâmbovița a precizat: „În momentul depistării, întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o valoare de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.” De asemenea, s-a constatat că suspectul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Suspectul a fost identificat în urma investigațiilor efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște. El a fost găsit la domiciliu, dus la audieri și reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Marți, bărbatul va fi prezentat Parchetului pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Dâmbovița a adăugat că dosarul este în curs de investigare, iar bărbatul este cercetat pentru faptele menționate, subliniind gravitatea gesturilor sale de a părăsi locul accidentului și de a conduce fără permis. Ancheta se derulează în continuare pentru a aduna toate probele necesare.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro