Reclamă

Prințul Harry s-a întors luni în Marea Britanie pentru a participa la un eveniment caritabil organizat de ONG-ul WellChild, destinat copiilor cu probleme grave de sănătate. Prezent la ceremonia anuală de la Londra, prințul a afișat o atitudine veselă și glumeață, evidențiindu-se prin discursul său inspirător.

„Multe felicitări, mici legende! Vă salut. Noi vă salutăm”, a declarat prințul Harry în cadrul discursului. El a subliniat importanța evenimentului, menționând că „Gala WellChild Awards este un eveniment care nu încetează să mă inspire.”

Ducele de Sussex, fiul cel mic al regelui Charles al III-lea, și-a făcut simțită prezența publică din nou, mai ales după ce a sărbătorit recent împlinirea vârstei de 40 de ani. Săptămâna trecută, Harry s-a aflat la New York, unde a lansat un apel pentru o colaborare mai strânsă cu tinerii și a criticat liderii companiilor de social media pentru lipsa măsurilor de protecție a copiilor.

Vizita actuală la Londra nu a fost clarificată în termeni de întâlniri cu restul familiei regale. Întrebările legate de o eventuală întâlnire cu Regele Charles al III-lea sau cu fratele său, prințul William, nu au primit un răspuns oficial, purtătorul de cuvânt al prințului refuzând să comenteze.

Până acum, întâlnirile cu familia regală au fost limitate. Ultima dată când prințul Harry a vizitat Marea Britanie a fost în luna mai pentru a lua parte la cea de-a 10-a aniversare a Invictus Games. Regele Charles, ocupat cu alte activități și tratamente pentru sănătate, nu a reușit să se întâlnească cu fiul său atunci.

În paralel cu aceste evenimente, prințul Harry continuă un proces juridic împotriva Guvernului britanic, solicitând securitate sporită pentru familia sa atunci când vizitează Regatul Unit. El este îngrijorat pentru siguranța soției sale, Meghan, și a copiilor lor, Archie și Lilibet.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro