Reclamă

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a fost implicat luni după-amiază într-un accident rutier pe autostrada A2. El a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru investigații medicale. Polițiștii au precizat că Vergil Chițac era pasager în autoturismul care a lovit glisiera metalică, informează news.ro.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au anunțat că echipele de intervenție au fost solicitate pentru un accident la km 167 pe sensul spre Constanța. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă și un echipaj SMURD B.

„În accidentul rutier au fost implicați doi adulți conștienți, cooperanți. O persoană va fi transportată la UPU Constanța de către echipajul SMURD B”, au declarat reprezentanții ISU Dobrogea.

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a explicat circumstanțele accidentului. „Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 53 de ani, ar fi condus un autoturism și, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției, iar vehiculul ar fi lovit glisiera metalică dreaptă. În urma accidentului rutier a fost rănit ușor pasagerul din autoturism, un bărbat de 62 de ani”, au comunicat polițiștii.

Șoferul a fost testat pentru consum de alcool și substanțe psihoactive, rezultatele fiind negative. Conform unor surse locale, persoana transportată la unitatea medicală a fost primarul Constanței, Vergil Chițac. Acesta fusese la București unde semnase contractul pentru execuția lucrărilor stadionului „Gheorghe Hagi” și se întorcea la Constanța în momentul accidentului.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro