Reclamă

Un cetățean străin în vârstă de 60 de ani a fost descoperit fără viață într-un imobil din Sectorul 1 al capitalei, conform unui comunicat emis de Poliția Capitalei.

Incidentul a fost raportat autorităților luni după-amiază, printr-un apel la serviciul de urgență 112, în jurul orei 14:30. Apelul a fost făcut de o persoană care a precizat că un bărbat este blocat în interiorul unui imobil.

„Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă. În urma deblocării ușii de acces a locuinței respective, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 60 de ani, cetățean străin, fără semne vitale. De asemenea, un echipaj medical sosit la adresă a constatat decesul acestuia”, se menționează în comunicatul Poliției.

Autoritățile au intervenit prompt, iar ulterior, echipajul de medici a confirmat moartea acestuia. Cazul a intrat acum în atenția Parchetului de pe lângă Tribunalul București, care, împreună cu Serviciul Omoruri, a inițiat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele decesului bărbatului.

Conform informațiilor disponibile, autoritățile își continuă investigațiile pentru a stabili toate detaliile legate de acest caz.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro