Reclamă

Un bărbat a pătruns cu un pistol în sediul Alianței pentru Unitatea Românilor (AUR) din Drobeta Turnu Severin, declanșând alarma și determinând intervenția autorităților. Acesta a așezat arma pe un scaun și l-a privit fix pe un consilier local, situația tensionându-se înainte ca un alt bărbat să intervină și să îl scoată afară din încăpere. Ulterior, polițiștii l-au reținut pe bărbatul în cauză pentru amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, incidentul a avut loc în data de 28 septembrie, în intervalul 13.00-13.40, iar autoritățile au fost sesizate la ora 17.00 de către un bărbat de 41 de ani. Reclamațiile indicau prezența unui bărbat într-o filială locală a partidului AUR, care a scos un pistol pe care l-a așezat pe scaun, privindu-l insistent pe reclamant. În acel moment delicat, un al doilea bărbat, în vârstă de 50 de ani, a reușit să îl îndepărteze pe suspect.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în colaborare cu colegii lor de la Biroul de Investigații Criminale, Biroul de Ordine Publică și Serviciul de Investigații Criminale, au identificat și reținut agresorul. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 38 de ani, tot din Drobeta Turnu Severin.

Conform IPJ Mehedinți, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin în data de 29 septembrie, cu propunerea unei măsuri preventive. În acest caz, ancheta continuă pentru a elucida toate circumstanțele referitoare la amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro