Reclamă

Un TIR a intrat, sâmbătă dimineață, într-o casă situată pe marginea DN 25, în localitatea Braniștea din județul Galați, provocând un incident grav. Șoferul autotrenului a fost prins în vehicul și a necesitat intervenția echipajelor de descarcerare ale ISU Galați.

„În aceasta dimineaţă, ISU Galaţi a fost alertat prin Dispeceratul 112 despre un accident rutier survenit în localitatea Braniştea. Când au ajuns la locul evenimentului, echipajele de pompieri au găsit un TIR care lovise o clădire de pe marginea DN 25”, a declarat reprezentantul ISU Galaţi, citat de News.ro.

În urma coliziunii, șoferul TIR-ului a suferit un traumatism toraco-abdominal și a fost încarcerat în cabină. Pompierii au acționat rapid pentru a-l elibera, iar ulterior, bărbatul a fost transportat de o ambulanță SMURD la Spitalul Clinic Județean de Urgență Galați pentru îngrijiri medicale.

Șoferul a declarat că a încercat să evite un cal care i-a apărut brusc în față, aceasta fiind cauza pierderii controlului asupra vehiculului său de mare tonaj.

Proprietarul casei a avut parte de o sperietură puternică, suferind un atac de panică, dar din fericire nu a fost rănit, dormind într-o altă cameră a locuinței.

Evenimentul a declanșat intervenția rapidă a pompierilor și serviciilor de urgență locale, subliniind necesitatea unei atenții sporite în traficul din zonele rurale unde animalele pot apărea pe drumuri.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro