Reclamă

Un reportaj dramatic a avut loc în mijlocul uraganului Helene, când un reporter de la Fox News a intrat în acțiune pentru a salva o femeie care rămăsese blocată cu mașina în apele în creștere din Atlanta. Potrivit The Independent, Bob Van Dillen, în timp ce relata despre consecințele furtunii violente, a auzit strigătele de ajutor ale unei femei surprinse de creșterea rapidă a nivelului apei.

Deși a sunat la serviciul de urgență 911 pentru a solicita ajutor, Van Dillen a ales să nu aștepte sosirea salvatorilor și a decis să intervină personal. El a pătruns în apă, reușind să ajungă la femeie și să o aducă într-un loc sigur și uscat.

După ce a împărtășit această experiență dramatică cu colegii săi de la Fox News, Van Dillen a subliniat că oricare altă persoană ar fi făcut același lucru în locul său. Într-o actualizare ulterioară, reporterul a menționat că femeia fusese preluată în siguranță de soțul ei, adăugând: ‘Acum este bine’.

Informațiile oferite de jurnaliști alături de protagonismul eroic al lui Van Dillen arată încă o dată provocările cu care se confruntă orașele afectate de dezastrele naturale. Uraganul Helene a adus ploi torențiale și vânturi puternice, provocând inundații rapide și periculoase.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro