Reclamă

O femeie din Agra, India, a depus cererea de divorț la doar 40 de zile după nuntă, nemulțumită de obiceiurile de igienă ale soțului său. Potrivit relatărilor, bărbatul, originar din orașul situat în statul Uttar Pradesh, obișnuiește să facă baie doar o dată sau de două ori pe lună, un fapt pe care îl consideră suficient.

Soția sa, însă, nemulțumită de această situație, a apelat la un centru de consiliere pentru familie din Agra. Femeia a precizat că nu poate conviețui cu un bărbat despre care consideră că are o igienă precară.

În contextul acestor discuții, bărbatul a declarat că, pe durata căsniciei de 40 de zile, a făcut un efort suplimentar la insistențele soției, spălându-se de șase ori. „Am făcut sacrificii la cererea ei”, a fost citat acesta, potrivit indiatoday.

Polițiștii din Agra au intervenit, discutând cu bărbatul care și-a exprimat disponibilitatea de a-și îmbunătăți igiena pentru binele căsniciei. Cu toate acestea, eforturile sale nu au fost percepute ca fiind suficiente pentru a salva relația, soția încheind că nu mai dorește să continue căsnicia.

Evenimentul a atras atenția asupra diferențelor culturale și personale din cadrul căsniciei, subliniind importanța compatibilității în obiceiurile zilnice pentru fericirea și stabilitatea conjugală.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro