Reclamă

În cursul serii de joi, un bărbat deghizat a pătruns într-o bancă din centrul orașului Iași, unde a încercat să comită un jaf armat. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care acesta, purtând un pistol aparent, a intrat în sediu și a cerut bani. Din fericire, datorită lipsei de fonduri disponibile, atacatorul a plecat fără să obțină ceva.

Incidentul a fost raportat autorităților după aproximativ 40 de minute, inițial fiind contactat doar dispeceratul central al băncii. În conformitate cu legislația în vigoare, butonul de panică din bancă nu a fost apăsat, deoarece acesta ar trebui activat doar după ce agresorul părăsește incinta.

Reprezentanții băncii au declarat acum: „În urma incidentului de la agenția noastră bancară din Iași, niciunul dintre colegii noștri nu a avut de suferit fizic. Viața și siguranța oamenilor noștri sunt cele mai importante pentru noi, mai ales în astfel de momente.”

Banca cooperează în prezent cu autoritățile pentru a ajuta la soluționarea rapidă a cazului. Angajații implicați au suferit un șoc emoțional, deși nu au fost răniți fizic în urma incidentului.

Ancheta continuă, iar polițiștii sunt în căutarea suspectului, despre care se estimează că ar avea aproximativ 40 de ani. Banca a fost prezentată cu toate dovezile necesare pentru a facilita investigațiile criminalistice.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro